sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uuden vuoden hyvät hetket talteen

Vihreä vantaalainen Jaana Huhta kirjoittaa seuraamassani blogissaan kymmenestä hyvästä viime vuonna sattuneesta hetkestä tai asiasta. Mietin näinä vuodenvaihteen päivinä samaa, mutta surukseni en ainakaan äkkiseltään löytänyt viime vuodessa erityistä hyvää.

Ehkä palaan viime vuoden muistoihin vielä, kunhan saan kalenterin eteeni. Yrittäessäni palauttaa mieleen kuluneen vuoden hyviä hetkiä päätin alkaa kirjata niitä muistiin. Samalla kun kerään talteen mukavia muistoja, tulee ehkä päivitettyä tätä blogiakin. Siis jos hyviä hetkiä piisaa :)

Ensimmäinen hyvä hetki on tässä: Lauloin elämäni ensimmäisen kerran Singstar-peliä. Se ei sinänsä ole muistamisen arvoista, mutta se on, että lauleskelin Siskonlasten kanssa heidän sohvallaan. Ensimmäinen laulu oli yhteisesitys Siskonpojan kanssa. Vedimme J. Karjalaisen Väinön. Siskonpoika jalosti otti esitettäväkseen mandingonkieliset säkeet, joten minulle jäi laulettavaksi suomenkieliset "lyriikat". Peli ilmoitti esityksen jälkeen meidän olevan tulevia lupauksia, joten voin olla tyytyväinen laulupelidebyyttiini.

Muutenkin uusi vuosi meni hyvin. Kun saman katon alla on poikia kolmelta eri vuosikymmeneltä, on aivan pakko ostaa raketteja. Siinä eivät meidän naisten argumentit rahanmenosta paljon paina. Rakettien kuvaaminen on aina yhtä hankalaa, mutta onneksi tähtisädetikut tarttuvat paremmin filmille.

Hyvää uutta vuotta kaikille, jotka tänne eksyvät. Olkoon vuosi 2011 suosiollinen ja täynnä hyviä hetkiä!

2 kommenttia:

Jaana Huhta -vihreä vantaalaisuudesta- kirjoitti...

Jo blogiasi selaamalla näkee vaikka mitä listattavaa. Oma Singstar-neitsyyteni lähtee näinä päivinä. Toistaiseksi olen siirtänyt kokeilua.

Toivottavasti sulla tulee tästä vuodesta pitkä lista :)

Famu falsetissa kirjoitti...

Aloin miettiä niitä hyviä hetkiä. Hyvää tätä vuotta sinulle!