sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Kukkia maailmalta

Sain kukkia Siskonmieheltä. Yllätyin kovasti, sillä en tosiaankaan odottanut, että hän toisi työmatkaltaan kukkia vaimonsa lisäksi muille. Vietin muutaman päivän Siskon luona juuri työmatkan aikana ja auttelin, missä pystyin, joten ajattelen, että sain kukat vähän niin kuin kiitokseksi.

Yllätys oli myös, että kaukomailla myydään lentokentillä tiiviisti pakattuja orkideakimppuja. Kukkien tuoman mielihyvää vähensi hetken ajatus, miten (epä)ekologista kukkien lennättäminen mahtaa olla. Toisaalta kukat ovat minusta parempi matkamuisto kuin jokin krääsä & kama.

Sitten päätin vain nauttia upeista kukista, jotka varmasti kestävät yli hiihtoloman.

3 kommenttia:

Halo Efekti kirjoitti...

Kauniita kukkia ja sympaattinen siskonmies :)

Kukkien lentokuskaamisen ekologinen jälki ja varsinkin "apartheid"-riistokukat on tietysti vielä erikseen. Itse haluaisin ostaa gazalaisten sodan keskellä kasvattamia kukkia, joita tuotiin ystävänpäiväksi Eurooppaan, ihan sympatiseeratakseni.

Kukkiin liittyy siis sanoma sekä saajalle ja kasvattajalle (ja onhan ne ihania).

P.S. Mikähän tuossa Bloggerin lukijasysteemissä on seonnut, se ei toimi ihan oikein ainakaan mulla.

Armi kirjoitti...

Kukkien kieltä voisi käyttää enemmänkin.

Muistatko sen (Heikuran?) lehtikuvan, jossa on afganistanilainen sotilas unikko pyssynpiipussa. Mulle tuli silloin mieleen, että noita kukkia voisi ostaa, vaikka eiväthän kukkienostajien rahat huumebisneksen veroisia ole.

Kiva tietää, että Bloggerissa on vikaa. Mietin jo hetken, miksi minulta on lähtenyt lukijoita. Se tuntui kurjalta, vaikka tajuankin, että yhtä hyvin kuin ilmoittautuu, voi lopettaa lukemisen.

Kukat voivat muuten hyvin vieläkin.

Halo Efekti kirjoitti...

Joo, unokko on kaunis kukka.

Luin Bloggerin Status blogista että niilläkin on tiedossa kyseiset Friendconnect-palvelun ongelmat. Niitä esiintyy onneksi vain kaltaisillani "varhaisilla omaksujilla". Korjailen pikkuhiljaa tilannetta. En ole siis mihinkään kaikonnut =D