sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Aamutossuongelma


Kun tulen kotiin, vaihdan aina vaatteet verkkareihin, leggingseihin tai vastaaviin ja vetäisen jalkaan aamutossut. Tykkäisin olla paljain jaloin, mutta lattia on liian kylmä, ja myönnän, että usein liian roskainen, jotta paljasjaloin olisi kiva kävellä. Aamutossut ovat myös jonkinlainen myönnytys Miehen suuntaan. Hän käyttää sisällä kenkiä.

Nykyiset aamutossuni alkavat olla jo niin käytetyt, että tarvitsisin uudet. Edes peseminen ei auta. Viikonlopun parvekeremontti oli viimeinen tikki: tallustelin parvekkeella ja sain maalia tossun pohjaan. Kuivuihan se, mutta kun tossujen päällekin roiskui sitä, niin en kehtaa enää pitää niitä.

Ongelmana on vain se, ettei vielä ole joulu!

Aamutossuja ei nimittäin juurikaan ole kaupoissa muulloin kuin joulun alla. Kävin jo viime viikolla etsimässä uusia tohveleita, mutta tarjolla oli ainoastaan Ainoja tai mitä ilmeisemmin viime joulusta jääneitä erilaisten tossujen hajakokoja. Okei, en käynyt jokaisessa kenkäkaupassa enkä myöskään kaikkien kaupparyhmittymien jättimarketeissa, mutta sen verran monessa, että alkoi harmittaa.

Sama tilanne toistuu, jos haluaa pyjaman. Valikoima on parhaimmillaan ennen joulua. Toinen vaihtoehto on äitienpäivä. On varmaan muitakin tavaroita, joiden löytäminen muulloin kuin lahjanostoaikaan on vaikeaa, mutta tossuista ja pyjamista minulla on nyt kokemusta.

No, onneksi minulla on villasukkia ja onneksi jouluun on enää pari kuukautta.

Ei kommentteja: