keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Nupit kaakkoon YLE!

Tiedän, että Kotka ei ole metropoli, mutta sen verran tiheään asuttu alue Kymenlaakso on, että luulisi Yleisradion kuuluvan täällä kunnolla. Ärsyttää nimittäin, että kaikki soittolistakanavat kuuluvat tosi hyvin, mutta Ylen radiokanavat heikosti.

Ymmärrän, että täällä itärajalla Sputnik kuuluu hienosti ja ehkä Radio Dei saa apua ilmojen herralta, mutta sitä en todellakaan ymmärrä, että kun ajetaan Kotkasta Helsinkiin, niin juuri Ylen ykkönen suhisee ja rätisee.

Löysin vähän aikaa sitten huippukanavan, Yle Peilin, mutta se ei ainakaan meidän autoradiossa pysy päällä. Yle Ykkönen siis kuuluu suhinan läpi ja niin hiljaa, että volume on aina kovalla. Sitten kun tulee maanantai-jazzia tai muuta, mitä ei halua kuunnella ja vaihtaa toiselle kanavalle, niin auto tärähtää äänen voimasta.

Vieno pyyntö siis Ylelle: Väännelkää vähän nappuloita siellä radiomastoissa tai missä te nyt teettekään töitä, että täällä Kaakkois-Suomessakin kuultaisiin teidän kanavia.

Huomautus Siskolle, ennen kuin hän ehtii kommentoida sitä, miksi valitan asiasta blogissa, jota lukee todennäköisesti vain kaksi henkilöä: Kirjoitin asiasta myös Ylen palautelomakkeeseen. Saapas nähdä, tuleeko vastausta.

2 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

heh heh!
Sis

Halo Efekti kirjoitti...

Volymet kaakkoon, jes! (II. lukija) =D